​Esirlere Destek İçin Beytlahim’de Filistinli Aktivistler Saçlarını Kestirdi

  • 17 Nisan 2017
  • 2.831 kez görüntülendi.
​Esirlere Destek İçin Beytlahim’de Filistinli Aktivistler Saçlarını Kestirdi

Batı Yaka’nın güneyindeki Beytlahim kentinde aktivistler açlık grevine başlayan Filistinli esirlere destek amacıyla saçlarını kestirdi.
Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, aralarında hukukçular ve gazetecilerin de bulunduğu 15 aktivistin Beytlahim kenti girişindeki askeri kule önünde toplandığını bildirdi.
Filistinli aktivistlerin işgal zindanlarında haklı taleplerini elde etmek ve baskıları protesto için açlık grevi eylemi yapan esirlere desteklerini ifade etmek amacıyla saçlarını kestirdikleri bildirildi.
Aktivist Munzir Amira, Filistin Enformasyon Merkezi muhabirine yaptığı açıklamada, esirlerin açlık grevi eylemine başlamadan önce saçlarını kestirdiklerine dikkat çekerek, kendilerinin de esirlerle dayanışma için saçlarını kestirdiklerini söyledi.
Esirlerin işgal zindanlarında gerçek anlamda bir mücadele verdiklerini bildiren Amira, kendilerinin de onlara destek olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
Bugün (17 Nisan Pazartesi) Filistin Esir Günü’nde işgal zindanlarında tutulan Filistinli 1500 esir topluca açlık grevine başladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.