​Hamas: İşgal Güçlerinin Gözaltıları Kudüs’ü Savunanları Hedef Alıyor

  • 13 Aralık 2017
  • 2.364 kez görüntülendi.
​Hamas: İşgal Güçlerinin Gözaltıları Kudüs’ü Savunanları Hedef Alıyor

İslami Direniş Hareketi (Hamas), işgal güçlerinin dün gece Batı Yaka ve Kudüs’te gerçekleştirdiği ve Hamas liderlerini hedef alan gözaltıların Filistin halkının iradesini kıramayacağını ifade etti.

Hamas Hareketi Siyasi Birimi üyelerinden Hüsam Bedran, işgal güçlerinin dün gece başta Hamas milletvekili Şeyh Hasan Yusuf olmak üzere çok sayıda kişiyi gözaltına almasının sadece kararlılıklarını artıracağını söyledi.

Bedran, bugün (13 Aralık Çarşamba) konuyla ilgili yaptığı ve Filistin Enformasyon Merkezi’ne de ulaşan bildiride, işgal rejiminin Filistin topraklarında başlayan gösterilerden korktuğuna dikkat çekti.

Filistin halkının iradesinin kırılamayacağını daha önce de gösterdiğini kaydeden Bedran, işgal güçlerinin estirdiği terörün Filistinlileri korkutamayacağını bildirdi.

Bedran, işgal güçlerinin Filistin halkına baskı uygularken başarılı olamayacağını bildiğini, bu durumun da işgal rejimi liderlerinin ne yapacaklarını bilmez bir halde olduklarına işaret ettiğini söyledi.

İntifadayı sürdürme çağrısında bulunan Hamas lideri, Filistinli gençlerden işgal güçlerine nefes aldırmamalarını istedi.

Hamas sözcülerinden Abdullatif El-Kanu da gözaltıların Kudüs için ayağa kalkan Filistin halkının intifadasını bastırmayı hedeflediğini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.