Yahudi Haham: Siyonistler, bir ülke kurma hakkına sahip değildir

  • 13 Mayıs 2018
  • 1.736 kez görüntülendi.
Yahudi Haham: Siyonistler, bir ülke kurma hakkına sahip değildir

Siyonist karşıtı bir Yahudi Haham, Siyonist rejim elebaşlarının uygulamalarını eleştirdiği açıklamasında, Siyonist İsrail’in işgal ettiği Filistin topraklarında bir ülke kurma hakkına sahip olmadığını vurguladı.

Kudüs haber ajansının bildirdiğine göre “Siyonist karşıtı Yahudi topluluğu” üyesi Yahudi Haham Weiss, dün Cumartesi yaptığı açıklamada Amerika’nın İsrail rejimine verdiği desteğin  Filistin halkının acılarının artmasına neden olduğunu kaydederek, İsrail rejiminin hatta Tevrat öğretileri uyarınca bir ülke kurma hakkına sahip olmadığını söyledi.

Siyonizmin Yahudiliği kendi çıkarlarının korunması yönünde bir malzeme olarak kullandığını kaydeden Yahudi Haham, Yahudilerin 2000 yılından beri İsrail rejiminin bir ülke kurma hakkına sahip olmadığını sürekli dillendirdiğini belirtti.

Yahudi Haham açıklamasının devamında şöyle dedi: Yahudiler, 2000 yılından itibaren Yahudi bir ülke kurulması yönünde herhangi bir girişimde bulunmazken, Filistinlilerin katliamı ve mallarının yağmalanmasına karşı çıkmıştır, oysa Siyonistler hiçbir uluslararası yasaya uymamaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.