22 Behmen yürüyüşü sonuç bildirisinde ABD karşıtlığına vurgu yapıldı

  • 11 Şubat 2018
  • 962 kez görüntülendi.
22 Behmen yürüyüşü sonuç bildirisinde ABD karşıtlığına vurgu yapıldı

22 Behmen zafer yürüyüşüne katılanlar, “Büyük Şeytan” ABD’ye karşı nükleer yükümlülüklerini yerine getirmediği için nefret ve öfkelerini ortaya koyup, cani ABD’nin İran halkının bir numaralı düşmanı olduğuna vurgu yaptılar.

İslami İran’ın genelinde bugün düzenlenen 22 Behmen zafer yürüyüşünün ardından sonuç bildirisi okundu. Sonuç bildirisinde bazı Avrupalı üst düzey yetkililerin ABD’nin İran’a karşı sultacı politikalarına eşlik etmeleri kınandı.

İran halkı yarıca ülke yetkililerinden hakların tam alınması, ulusal çıkar , sulta düzeni ve hamilerinin yıkıcı girişimleri ve yaptırımlarına misliyle karşılık verilmesi için cesurca girişimlerde bulunmalarını istedi.

Yürüyüşçüler bir kez daha İranlı gençlerin bilim, teknoloji, füze ve caydırıcı savunma sanayiindeki başarılarına kararlı biçimde destek verdiler.

Bildiride ayrıca,  İran İslam Cumhuriyeti’nin kazanım ve başarılarını onur zirvesinde olduğunu ve her zamankinden ziyade insanlık toplumunun kurtarıcı modeli olarak, dünya Müslümanları ve müstazafları için onur kaynağı olduğu bildirildi.

22 Behmen zafer yürüyüşçüleri, İran halkının İslam dünyasının birliği, İslami ve özgürlükçü hareketler, Filistin ve direniş cephesinin yanında olduğunu deklare ederek, cani ABD’nin Kudüs’ü sahte ve çocuk katili İsrail rejiminin başkenti olarak tanıma planı ve de Al-i Suud’un aşiret rejimi ve müttefiklerinin Yemen ve Bahreyn’deki vahşi cinayetlerinin kınandığını vurguladılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.