25. KARE – MAHİR ARAS’IN KALEMİNDEN…

ehlibeythaber

Yazarın şu ana kadar yazılmış 43512 makalesi bulunuyor.
  • 04 Mayıs 2016
  • 4.739 kez görüntülendi.

25.Kare Nedir?

Kısaca bir tanım yapmak gerekirse, bilinçaltınıza sizin isteğiniz dışında gizli bir biçimde uygulanan ve sizin hayatınıza, alışkanlıklarınıza, fikirlerinize yön verebilecek, farklı düşünmenizi sağlayacak, sistemli ve planlı bir uygulamadır.

   Düşünsenize, gizli bir güç sizin, çocuklarınızın, eşinizin bilinçaltına, kendi istediği sapık fikirlerini yüklüyor, tıpkı flaş belleğe yüklenen dosyalar gibi… Ne kadar korkunç değil mi?

Bu teknikle daha çok ekonomik reklam filmlerinde tanıtımı yapılan ürünlerde, cinsel mesajlarla ürün özdeşleştiriliyor. Bunun dışında bu teknik sayesinde, masonik simgeler, özellikle çizgi filmlerde çocuklarımızın beynine empoze ediliyor.

Kimi zaman bir ses dosyası içine gizlenmiş halde müzik kliplerinde mevcuttur. Kimi zaman görsel olarak, film, reklam, çizgi film, haber ve belgesel içinde, firma ve ürünlere ait logolarda, sembollerde ve yine ürünlerin tanıtımı için çekilmiş reklam filmlerinde, bilinç altı teknikler kullanılmaktadır.

İlk dönemlerde görsel anlamda her bir kare şeklinde, sıralı ve hızlı halde gösterilen filmlerde, 25. Kareye gizlenen ve flaş şeklinde bir anda ekranda geçen, sizin o an görmediğiniz ama beyninizin algıladığı 25. Kare tekniği, zamanla teknolojik imkanların artması sonucunda, şimdi kısa süreli reklamlarda, görüntü içerisine programlar sayesinde ustaca gizlenmiş telkinler halinde yer almaktadır.

Bu teknik, en çok toplumun doğal yargılarını değiştirmek maksadıyla kullanılmaktadır. Maalesef 25. Kare tekniği, toplumun, ahlak, din, vicdan, gelenek ve göreneklerine, fizyolojik ve psikolojik yönlerini tahrip eden, toplumu mutasyona uğratan bir atom bombasıdır.

Bugün hepimiz biliyoruz, medyanın Siyonist ve emperyalistlerin elinde olduğunu… O kadar çok sömürülüyoruz ki, boyutlarını tahmin bile edemiyoruz… Birkaç örnekle konuyu daha iyi anlamış olacağız:

Neden hepimiz hem rahatsız oluyoruz, hem de bütün dizileri kaçırmadan izliyoruz? Büyük marketlerde neden sürekli müzik çalar? Yoksa dinlediğimiz müziklerin dibine daha çok almamız gerektiği, ancak harcarsak mutlu olabileceğimiz telkinimi yerleştiriliyor?

  Irak işgal edilmeden önce, ‘’Direnmen Faydasız’’ mesajının radyoda Kuran-ı Kerim yayınının altına gizlenerek verildiğini biliyor musunuz?

   Amerika, Hollywood filmleriyle, dünyaya süper güç olduğunu empoze etmedi mi? Bunun yanında diğer dünya ülkelerinin, aciz, çaresiz, zavallı, öz güveni düşük ve kendisine muhtaç olduğunu empoze etmedi mi sanıyorsunuz? Veya ‘’kötünün iyisi, bundan başka seçenek yok, varda biz mi seçmedik’’ mantığının, ülkemizde iki kişiden biri tarafından söylenmesinin tesadüf olduğu söylenebilir mi?

   Yanıltıcı bilgilendirmeler yapmak (Korku paranoyaları aşılamak, çocuklarımıza güçsüz, işe yaramaz, etkisiz insanlar oldukları mesajlarının verildiğinin farkında mısınız?)

Çizgi filmlerin içine, cinsel içerikli o kadar çok mesaj yüklemişler ki, onları izleyerek yetişen neslin, ne bir dava heyecanı, ne de vatan, millet aşkı taşıması mümkündür. Çocuk denecek yaşta, aşık maşuk provası yapan gençleri, nasıl izah edeceğiz?

Yahudilerin sembolleri, tek göz, üçgen prizma, şeytana tapma ayinlerinde kullanılan ritüeller, satanizm simgeleri, bizlerin zihinlerine işlenmektedir.

Diğer 24 karede anlatılanlar, zaten bizim için çok olumsuz.  Bizi şaşırtmak, benliğimizi zedelemek, inançlarımızdan uzaklaştırmak, doğrularımızı yanıltmak, bizi kapitalistlerin uçurumlarına sürüklemek için, sabahtan akşama kadar yayın yapıyorlar.

Açtığımız her kanal gözlerimizi ve zihnimizi bağlıyor. Modern asrın büyücülüğü ve düğümlere üfleyenlerin kötülüğü, ruhlarımızı bağlıyor, esir oluyoruz. Boynumuza görünmez zincirler vuruluyor.

   Kuran’a sığınmak, düğümlerin karanlığından, aydınlığın Rabbine sığınmak gerekir. Cinlerden ve insanlardan, insanların kalplerine vesvese veren sinsi vesvesecinin kötülüğünden, insanların rabbine, insanların Malikine, insanların İlahına sığınırım.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.