Abbas Güçleri, 4 Kişiyi Daha Gözaltına Aldı

  • 28 Mayıs 2015
  • 703 kez görüntülendi.
Abbas Güçleri, 4 Kişiyi Daha Gözaltına Aldı

Batı Yaka’da genel özgürlükleri hedef almaya ve baskılarına devam eden Filistin Yönetimi güvenlik birimleri, 4 kişiyi gözaltına aldı ve 6 kişiyi de ifadelerini almak üzere güvenlik merkezlerine çağırdı.

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Batı Yaka Teşkilatı’nın bugün (27 Mayıs Çarşamba) konuyla ilgili yayınladığı bildiride, Koruyucu Güvenlik biriminin Nablus vilayetinde Abdullah Abdulhafiz Avvad ve eski esir Ali El-Ğazzavi’yi Avrata beldesinde bulunan evlerine baskın düzenleyerek gözaltına aldığı, El-Ğazzavi’nin annesinin oğlunun gözaltına alınması nedeniyle kriz geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı ifade edildi.

Koruyucu Güvenlik birimi Nablus’ta da En-Necah Üniversitesi öğrencisi Salah Eymen Duveykat’ı evine baskın düzenleyerek gözaltına aldı.

Beytlahim vilayetinde Genel İstihbarat birimi eski esir Firas El-Yemeni’yi, Politeknik Üniversitesi öğrencisi İbrahim Selheb’i, eski esir Felah Ebu Serhan’ı ve eski esir Mahmud Verdiyan’ı ifade vermeye çağırdı.

El-Halil vilayetinde de Koruyucu Güvenlik birimi Tefuh Belediyesi eski başkanı Bera Halid Et-Tarde’yi ifade vermeye çağırırken, Politeknik Üniversitesi öğrencisi Muhammed Reşid’i de gözaltına aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.