ABD: Hizbullah İsrail İçin Tehlikeli! Baskıları Arttırmalıyız!

  • 06 Eylül 2017
  • 1.225 kez görüntülendi.
ABD: Hizbullah İsrail İçin Tehlikeli!  Baskıları Arttırmalıyız!

Amerika’nın BM temsilcisi, UNIFEL’in Lübnan Hizbullahı’na baskılarını arttırmasını istedi.

Amerika’nın BM daimi temsilcisi Nikki Haley siyonist basından Jaruselam Post gazetesinde yazdığı notta, UNIFEL görev süresinin uzatılmasının, Hizbullah’ın siyonist rejime karşı faaliyetlerinin azalmasına sebep olmasını diledi.

Haley Lübnan Hizbullah’ının en az 100 gazeteci ve basın mensubuna, kendi askeri ve silahlı kabiliyetlerini inceleme programı düzenleyecek kadar güçlü ve korkusuz olduğunu söyledi.

Hizbullah’ın uzun süreden beri siyonist rejim ile savaşa hazırlandığını iddia eden Haley, Hizbullah’ın füze stokları ve insani gücünü iki kata çıkartmasına rağmen UNIFEL’in Hizbullah’ın faaliyetlerini engellemek için kendi yetkilerini kullanmadığını iddia etti.

Haley UNIFEL görev süresinin uzatılması ile, artık Amerika’nın Hizbullah’a daha fazla baskı uygulama zamanı geldiğini, zira Hizbullah’ın kendi hedefi olan İsrail ile savaş ve faaliyetlerine devam ettiğini söyledi.

Lübnan Hizbullah hareketinin Suriye sınırında Arsal bölgesini başta Nusra Cephesi olmak üzere teröristlerden temizlemeyi başarması, siyonist İsrail rejimi ve en büyük destekçisi Amerika’nın öfkesine sebep oldu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.