ABD-İsrail-Suudi’nin bölgedeki yeni maceracılığı başlamıştır

  • 05 Kasım 2017
  • 1.102 kez görüntülendi.
ABD-İsrail-Suudi’nin bölgedeki yeni maceracılığı başlamıştır

İran Düzeninin Yararını Teşhis Konseyi Sekreteri Muhsin Rızai, Lübnan Başbakanı Saad Hariri’nin istifasına tepki göstererek, Twitter hesabında bir yazı paylaştı.

İran Düzeninin Yararını Teşhis Konseyi Sekreteri Muhsin Rızai, Lübnan Başbakanı Saad Hariri’nin istifasına tepki göstererek, Twitter hesabında paylaştığı bir yazıda, bu istifayı ABD-İsrail-Suudi ekseninin bölgede yeni bir maceracılığa başlamasını ortaya çıkardığını belirtti.

Rızai’nin paylaştığı yazı ise şöyle:

Lübnan Hizbullah Hareketi ve Mişel Avn ile yaptığı ulusal birlik diyalogları neticesinde başbakan olan Saad Hariri bu ülkede geride bıraktığı huzur, istikrar ve ekonomik kalkınmayla dolu bir dönemin ardından Suudi Arabistan’ın baskıları altında istifa etti.

Edinilen bilgiler ise ABD-Siyonist Rejim-Suudi ekseni tarafından yeni bir maceracılığın başladığını gösteriyor. Tüm bunlara rağmen bu uğursuz üçgenin karşılaşacağı en büyük sorun, dostlarının bile İran’a yakınlaşmaya çalışmasıdır ve sonuç olarak onların bölgedeki yönetim gücü zayıflayarak etkisiz hale gelecektir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.