ABD-Siyonizm’in İranofobi koalisyonu yenilgiye mahkumdur

  • 12 Ağustos 2017
  • 1.076 kez görüntülendi.
ABD-Siyonizm’in İranofobi koalisyonu yenilgiye mahkumdur

İran ordusu kara kuvvetleri koordine yardımcısı tuğgeneral Ali Cihanşahi, Amerika, siyonist İsrail ve Arabistan’ın İslamofobi ve İranofobi koalisyonunun yenilgiye mahkum olduğunu söyledi.

İRNA’nın haberine göre, Cihanşahi,  dün İran’ın kuzeyinde yer alan Amol kentinde bir törende yaptığı konuşmada,  Trump’ın haziran ayında  Ortadoğu’ya yaptığı ziyaret ve Arabistan’a bir kaç yüzmilyar dolarlık silah satışının, çocuk katili siyonist İsrail’e yönelik İslam ülkelerinin baskılarını azaltmak hedefiyle gerçekleştiğini söyledi.

Tuğgeneral Cihanşahi, Amerika ve bölgedeki uşak müttefiklerinin, bölgede direniş cephesi ve İran’ın Ortadoğu bölgesindeki  nüfuzuna karşı şom planlar içinde olduğunu söyledi.

Dünya emperyalizminin bölgede İranofobi ve İslamofobi siyasetlerini uygulama peşinde olduğunu  belirten Cihanşahi, İran İslam inkılabı ve İran İslam Cumhuriyeti aleyhinde 40 yıldır gece gündüz devam eden baskı ve yaptırımların  yenilgiye uğradığını  ve gelecekte de bu yenilgilerin devam edeceğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.