ABD; Suriye Muhalif Teröristlerinin Son Kurtuluşu Olan Müzakerelerin Peşinde!

  • 13 Ocak 2015
  • 1.050 kez görüntülendi.
ABD; Suriye Muhalif Teröristlerinin Son Kurtuluşu Olan Müzakerelerin Peşinde!

   ABD 4 yıldan fazla bir zamandır tasarlayıp uyguladığı Suriye’yi içten ve dıştan yıkıcı faaliyetlerinde kullandığı ÖSO, Nusra, Işid gibi ismi cismi belirsiz daha onlarca terör grubunun sonlarının gelmemesi için son çözüm olarak muhalifler ile Beşer Esad’ı masada buluşturmak istiyor. Yalnız kurguladığı masaya herzaman ki gibi ABD ve eli kanlı maşaları muhalif teröristler oturuyor.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mary Harff, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed’in muhaliflerle yapılacak müzakerelere katılması gerektiğini vurgulayarak, ABD’nin Mısır’ın girişimine ve Suriye krizinin çözülmesi için sarf edilen bütün çabalara değer verdiğine işaret etti.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mary Harff Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed’in muhaliflerle yapılacak müzakerelere katılması gerektiğini vurguladı.
ABD, Mısır’ın girişimine ve Suriye krizinin çözülmesi için sarf edilen bütün çabalara değer veriyor” diyen Harff, Suriye muhalefetinin ilerlemesine vesile olacak sonuçları sabırsızlıkla beklediklerinin altını çizdi.
Harff bugün yaptığı açıklamada Washington’un Suriye krizinin çözülmesi için atılan her adımı desteklendiğini belirtti.(!)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.