ABD’li yetkili: Hamas’ın elindeki İsrail askeri yaşıyor

  • 04 Mart 2018
  • 1.060 kez görüntülendi.
ABD’li yetkili: Hamas’ın elindeki İsrail askeri yaşıyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın Ortadoğu özel temsilcisi Jason Greenblatt, HAMAS’ın elindeki siyonist askerlerin yaşadıklarını iddia etti.

Fars haber ajansına göre, Greenblatt, twitter hesabından yaptığı açıklamada, HAMAS’ın İsrail askeri Hedar Golden’in cesedini vermesi ve bunun yanısıra Aron Şaul’u üç İsrailliyle birlikte serbest bırakması gerektiğini söyledi.

Bu arada siyonist basından Times gazetesi de, Greenblatt’ın açıklamasına gösterdiği tepkide, bu iddianın İsrailli yetkililerin açıklamalarıyla tezat içerdiğini zira İsrailli yetkililerin Gazze’de HAMAS’ın elindeki İsrailli askerlerin öldüğünü bildirdiklerini yazdı.

Öte yandan HAMAS hareketi, Mısır’ın İsrail’li esir askerlerle ilgili bilgi vermesine dair talebi reddetti ve ‘bu kişiler 2014 savaşında esir alındı’ dedi.

El-Kassam Tugayları daha önce yaptığı açıklamada sağ mı ölü mü olduklarına işaret etmeden elinde dört Siyonist asker olduğunu duyurmuştu.

Bilindiği gibi terör rejimi İsrail’in 2014’de Gazze Şeridi’ne düzenlediği ve 50 gün devam eden savaşta en az 2200 Filistinli şehit olmuş ve bunlar arasında 336 çocuk, 180 bebek ve 247 kadın vardı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.