Abdulmelik Husi: Suudi Arabistan ABD uşağıdır, Filistan halkıyla her zaman dayanışma içerisinde olacağız

  • 24 Aralık 2015
  • 809 kez görüntülendi.
Abdulmelik Husi: Suudi Arabistan ABD uşağıdır, Filistan halkıyla her zaman dayanışma içerisinde olacağız

Yemen Ensarullah Hareketi lideri Abdulmelik el-Husi, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan’ın Amerika’ya hizmet ettiğini söyledi.

Yemen’in başkenti Sana’da dün bir konuşma yapan Abdulmelik el-Husi, Suudi Arabistan’ın Yemen’e düzenlediği saldırıya işaret ederek, “Yemen halkı Suudi Arabistan ve bu rejimin uşakları tarafından edilegelen bütün zulümlere rağmen yine de kendi İslami değerlerine bağlı kalmıştır” dedi.

El-Husi, “Şu an İslam ümmetinin yaşadığı krizin nedeni bazı müslümanların hakiki İslam’dan saptırılmış olup düşmanlar tarafında yer almasıdır” diye ekledi.

Ensarullah Hareketi lideri konuşmasının bir bölümünde de şunları kaydetti:

“Eski cahilyetin silahları kılıç ve hançer olsa da şu anki cahiliyetin silahları binlerce insanın katlimamına neden olan ölümcül silahlardır. Çağın cahilleri olan Suudi Arabistan, Amerika ve BAE bu tür silahlar binlerce kadın ve çocuğu öldürmek için kullanırlar.

Suudilerin benimsediği İslam asil İslam’la çelişkilidir

Suudi Arabistan ve BAE Amerika’nın uşaklarıdır. Asil İslam Suudi, Amerikan ve İsrail’li İslam değildir. Hz. Muhammed’in (s.a.v) (Allah tarafından) getirdiği asil İslam’a geri dönmekten başka İslam ümmetinin başka bir çaresi yoktur. Asil İslam, Suudilerin benimsediği İslam’la çok farklıdır.

Irak ve Yemen’i parçalamak istiyorlar. İslam ümmeti arasındaki ihtilaflar devam ediyor ve bazıları da bu ihtilafları daha çok körüklüyor. Bazı müslümanlar da tekfircilere kanmıştır.

Biz Filistan halkıyla her zaman dayanışma içerisinde olacağız. Düşmanla ilişkileri normalleştirmek için çaba harcamak ihanet ve onun cinayetlerine de ortak olmaktır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.