ABD’ye Ait Helikopterler IŞİD’li Tehlikeli Teröristlerin Yerini Değiştirdi

  • 30 Aralık 2017
  • 1.031 kez görüntülendi.
ABD’ye Ait Helikopterler IŞİD’li Tehlikeli Teröristlerin Yerini Değiştirdi

Büyük Şeytan ABD’nin terör örgütü IŞİD’e desteği çerçevesinde Amerikalı askeri helikopterler Haseke kırsalı baraj kampından IŞİD’li teröristleri meçhul bir bölgeye aktardı.

Bölgede yerel kaynaklar; uluslar arası kanun ve kararlara aykırı olan ve IŞİD’e savaştığını iddia eden ABD komutasında uluslar arası koalisyon güçlerinin IŞİD’li azılı teröristleri bir bölgeden başka bir bölgeye aktardıklarını belirtti.

Kaynaklar Haseke kırsalının güneyi Basil Barajı yakınlarından havalanan askeri helikopterlerin Baraj Kampında bulunan IŞİD’li azılı teröristleri meçhul bir bölgeye aktardıklarını vurguladı. Kaynaklar ayrıca başka yere aktarılan IŞİD’li azılı teröristlerin, ABD koalisyonunun birkaç gün önce Deyrezzor kırsalının doğusu Şiaytiyat Bölgesinden taşıdığı radikal teröristlerin kendileri olduğuna dikkat çekti.

Amerikalı birçok askeri helikopter geçen Çarşamba günü daha önce Suriye ordusu önünden kaçıp ‘Demokratik Suriye Güçlerinin’ bulundukları bölgelere sığınan IŞİD’li çok sayıda terör elbaşını başka bir bölgeye aktarmışlardı.

Muhtelif medya araçlarının aktardıkları haberlerde ise ABD güçleri Haseke ve Rakka kırsallarında IŞİD’li teröristler için eğitim kampları kurduklarını ve bu radikal teröristleri eğitip onlara gerekli silahları temin ettiklerini ifade etti. ABD güçleri son birkaç ay içinde Suriye ordusu önünde ezilip yok olan IŞİD’li teröristleri kurtarmak ve onlara destek vermek için elinden gelen her gayreti gösterdiği kanıtlarla tespit edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.