Afganistan Milli Refah Partisi: Amerika’nın Suriye saldırısının hedefi İslam korkusu yaymaktır

  • 15 Nisan 2018
  • 1.022 kez görüntülendi.
Afganistan Milli Refah Partisi: Amerika’nın Suriye saldırısının hedefi İslam korkusu yaymaktır

Afganistan Milli Refah Partisi Genel Sekreteri Mohammad Hasan Caferi, Amerika, Fransa ve İngiltere’nin Suriye’ye düzenlediği saldırıyı kınayarak,’’ Amerika’nın Suriye saldırısının hedefi Müslümanların zayıflatılması ve İslam korkusu yaymaktır’’ dedi.

IRNA’ya açıklamada bulunan Caferi, ‘’Amerika bölgede ve İslam ülkelerinde istikrarsızlığın sebebidir ve Müslümanların onların önünü almalılar’’ dedi.

Müslümanların tek parça, beraber ve tek ses olarak Siyonist rejime sesini yükseltmesini isteyen Caferi, ‘’Afganistan Milli Refah Partisi dost ve Müslüman kardeş Suriye’nin bombalanmasını mahkum etmekte ve onu Suriye aleyhine işlenen savaş cinayeti görmektedir’’ dedi.

Suriye’nin Amerika, Fransa ve İngiltere tarafından bombalanmasının Siyonist rejime yardım amaçlı olduğunu ifade eden Caferi, ‘’Afganistan Milli Refah Partisi İslam dünyası alimlerinden bu 3 ülke ve onlarla hareket edenler aleyhine açık şekilde tutum sergilemelerini ve Müslümanları onlarla ilgili aydınlatmalarını istemektedir’’ dedi.

Ceferi, Müslümanların birlik olarak İslam ülkelerinin Amerika tarafından bölünmesinin önüne geçmelerini istedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.