Ahed Tamimi: İran ziyareti için gözaltına alınmaktan korkmuyorum

  • 14 Eylül 2018
  • 1.326 kez görüntülendi.
Ahed Tamimi: İran ziyareti için gözaltına alınmaktan korkmuyorum

Siyonist rejimin askerleri karşısında gösterdiği direnişten dolayı bilinen 17 yaşındaki Filistinli genç kız Ahed Tamimi, İran ziyaretinin Siyonistlerce tutuklanmasına sebebiyet verse bile bundan korkmadığını ifade etti.

Filistinli genç kız Ahed Tamimi geçen yıl 19 aralıkta Siyonistlerce tutuklandıktan sonra bu yılın 29 temmuzunda 8 ay hapis kaldıktan sonra serbest bırakıldı.

RT’ye İran ziyareti olasılığını değerlendiren Tamimi, İran ziyaretinin dönüşte hapse atılması dahil zor sonuçları olacağını bilmesine rağmen, ancak bu durumun direniş hedefleri karşısında bir engel olmayacağını kaydetti.

Tamimi, Siyonist rejiminin kendisi ve ailesi için seyahat yasağı getirdiğine işaretle, İsrail yetkililerinin direnişin seslerinin başkalarına ulaşmasını ve diğer milletlerin Filistin milletinin acıları ve İsrail’in zulmünden haberdar olmasını istemediklerini söyledi.

Filistinli genç kız ayrıca Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrullah’ın kendisiyle ilgili yayınladığı videodan dolayı ona teşekkür ederek, Filistin’i savunan her kimseye saygı duymanın bir görev olduğunu kaydetti.

İran Radyo ve Televizyon Kurumu’nun daveti üzerine kendisinin takdir edilecek bir merasime katılması için davet edilen Ahed Tamimi’ye Siyonist rejim seyahat yasağı getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.