Ahmed Bahr: Yeniden İmarın Gecikmesi, Gazzelileri Patlama Noktasına Getirdi…

  • 25 Ocak 2015
  • 856 kez görüntülendi.
Ahmed Bahr: Yeniden İmarın Gecikmesi, Gazzelileri Patlama Noktasına Getirdi…

Filistin Parlamentosu Başkan Yardımcısı Ahmed Bahr, yeniden imarın gecikmesi ve ablukanın iyice ağırlaşması nedeniyle Gazze Şeridi’nin patlamak üzere olduğunu söyledi.

Bahr, Ürdünlü milletvekili Muhammed Ed-Devayime’yi kabulü sırasında yaptığı konuşmada, Siyonistlerin ve uluslararası toplumun engellemeleri nedeniyle Gazze Şeridi’nde durumun patlama noktasına geldiğini ifade etti. Bahr, Gazze Şeridi’nin patlamadan önce uluslararası çevrelerin ve ilgili cihetlerin duruma müdahale etmesini istedi.

Yeniden imar faaliyetlerinin geciktirilmesi, kapıların kapalı olması ve elektrik krizinin ağırlaşmasının Gazze Şeridi’nde yaşam şartlarını çok zor hale getirdiğini ifade eden Bahr, Filistin Yönetimi Başkanı Mahmud Abbas’ı da Gazze Şeridi’nin yeniden imarı faaliyetlerini engellemeyi bırakmaya ve Gazze Şeridi’nin sorunlarını çözmeye davet etti.

Ürdünlü milletvekili Muhammed Ed-Devayime de Gazze’nin yeniden imarı için Ürdün’ün ve diğer ülkelerin sarf ettiği çabalar hakkında bilgi vererek, Filistin halkına destek için “Arap Yardım ve Kalkınma Heyeti” kurulduğunu açıkladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.