Ahmedipur: 11. Hükümet İran’ı turistler için emniyetli bir yer olarak dünya’ya tanıttı

  • 27 Mayıs 2017
  • 1.205 kez görüntülendi.
Ahmedipur: 11. Hükümet İran’ı turistler için emniyetli bir yer olarak dünya’ya tanıttı

İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve İran Kültürel Miras, El sanatları ve Turizm Kurumu Başkanı bayan Zehra Ahmedipur, 11. Hükümetin İran’ı dünya’ya turistler için emniyetli ve güvenli bir yer olarak tanıttığını bildirdi.

Ahmedipur yaptığı açıklamada, turizmin her zaman siyasi olaylardan etkilendiğini ve siyasi olayların pozitif veya negatiflik durumuna göre bu etkinin de olduğunu söyledi.

İran’da turizmin geliştiğini ve kimsenin aksini iddia edemeyeceğini ifade eden Ahmedipur, ‘’İran’a turistlerin giriş yaptığı istatistikler artmakta, İran’ın cazibeleri ve kapasiteleri algılanmış ve uluslararası dergi ve internet siteleri İran’ın en iyi seyahat yerlerinden biri olarak tanıtıyorlar’’ dedi.

11. hükümetin turizmin gelişmesi için çaba sarf ettiğini ifade eden Ahmedipur bunun 12. Hükümet döneminde de devam edeceğini söyledi.

Turizmle ilgili makro politikaların gelecek aylarda ilan edileceğini ve kamu ve özel sektörün de bu politikalar doğrultusunda hareket edeceğini ifade eden Ahmedipur, turizm alanındaki başarıların devamlılığı için uzun vadeli planlamalar yapılması gerektiğini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.