Aksa Hatibinden Ümmete Çağrı: Mescidi Aksa, Kudüs ve Filistin’e Sahip Çıkın

  • 18 Kasım 2017
  • 996 kez görüntülendi.
Aksa Hatibinden Ümmete Çağrı: Mescidi Aksa, Kudüs ve Filistin’e Sahip Çıkın

Mescidi Aksa hatibi Şeyh İsmail Nevahida Mescidi Aksa’da dün (17 Kasım) verdiği Cuma hutbesinde Araplardan, bütün Müslümanlardan ve Filistin halkından kendilerini çevreleyen tehlikelere karşı dikkatli olmalarını isteyerek, kendi ülkeleriyle, Mescidi Aksa, Kudüs ve Filistin’e yönelik sorumluluk bilinciyle hareket etmelerini istedi.
Şeyh Nevahida verdiği Cuma hutbesinde “Kudüs şehri her gün tecavüzlere maruz kalıyor. En büyük saldırı ise Kudüs’teki tarihi, dini, coğrafi ve insani alanlardaki değişikliklerdir. Burada topraklar gasp edilmekte, yeni yerleşkeler yapılmakta, evler yıkılmakta, buranın asıl halkı sürgün edilmektedir. Yanı sıra Mescidi Aksa’ya bilinçli ve tahrik edici şekilde baskınlar yapılmaktadır. Her tarafa akıllı kameralar yerleştirilmekte, polis timleri konuşlandırılmaktadır.  Bütün bunlar Siyonistlerin Mescidi Aksa ve Kudüs’ü tamamıyla ele geçirme planlarının bir çabasıdır” dedi.
Siyonist işgal güçlerinin barikatlarına ve engellemelerine rağmen sabah saatlerinden itibaren binlerce Filistinli Cuma namazını kılmak için Mescidi Aksa’ya akın etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.