Ali Ekber Velayeti: Siyonistlerle Anlaşan Münafıklar Yüzlerindeki Maskeyi Çıkardı

  • 14 Eylül 2020
  • 991 kez görüntülendi.
Ali Ekber Velayeti: Siyonistlerle Anlaşan Münafıklar Yüzlerindeki Maskeyi Çıkardı
 İran İslam Devrimi Lideri Uluslararası İlişkiler Danışmanı Velayeti, Bahreyn’in Siyonist Rejim ile normalleşme anlaşmasını kınadı.
İran İslam Devrimi Lideri Uluslararası İlişkiler Danışmanı Velayeti, yayınladığı bir yazılı açıklamada Bahreyn’in Sİyonist Rejim ile normalleşme anlaşmasını kınadı.
Velayeti’nin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“İslam’ın düşmanları ve münafıklar bir kez daha yüzlerinden maskeyi çıkarıp hilekarlıkla ihanetlerini tüm dünyaya haykırdı.
Siyonist lobiye hizmet etmek ve ABD başkanlık seçimleri öncesinde onların oylarını kazanmak ve İsrail başbakanını kurtarmak için son yıllarda başta Batı Asya olmak üzere uluslararası düzeyde sürekli yenilgiler yaşayan Amerikalı stratejistlerin bölgedeki zorba yöneticilerle ilişkileri normalleştirmekten başka amaçları yoktur.
Al Halife rejiminin utanç verici eylemi ve Yüzyılın Anlaşmasını gerçekleştirme ve Filistin davasına ihanet etme ısrarı binlerce masum Müslümanı öldüren büyük şeytan ABD’nin boş vaatlerine inanan Bahreyn hükümdarlarının yanı sıra BAE’nin düşüncesizliğini gösteriyor.
Bu utanç verici eylemin, ölgedeki bazı gerici yöneticilerin ikiyüzlülüğünü, kukla devletlerinin gerçek niyetlerini, Müslüman milletlerin uyanıklığını ve İslami akımların birlik ve bütünlüğü ortaya koyacağı açıktır.”
İran İslam Devrimi Lideri Uluslararası İlişkiler Danışmanı Velayeti ayrıca, tüm Müslüman milletleri ve devletleri böyle eylemleri kınayarak Filistin davasının nihai zaferi ve Siyonist Rejimin çöküşü için çaba göstermeye çağırdı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.