Ali Ekber Velayeti: Trump ABD’nin komplocu politikalarını aşikar etti

  • 10 Aralık 2018
  • 1.293 kez görüntülendi.
Ali Ekber Velayeti: Trump ABD’nin komplocu politikalarını aşikar etti

Hazreti İmam Hamanei’nin uluslararası işler danışmanı Dr. Ali Ekber Velayeti, ABD Başkanı Donald Trump ülkesinin komplocu politikalarını her zamankinden daha da belirgin hale getirdiğini belirtti.

İslam İnkılabı Lideri Ayetullah Hamanei’nin uluslararası işler danışmanı ve uluslararası İslamî uyanış forumu genel sekreteri Dr. Ali Ekber Velayeti, Tahran’da dünya Ehl-i Beyt sevenleri kongresi merkezi konseyi oturumunda yaptığı konuşmada, Amerika Başkanı Donald Trump’ın icraatı, ABD hakimiyetinin yazdığı senaryonun uygulanmasından ibaret olduğunu belirtti.

Velayeti, zaman süreci son kırk yılda Amerika devleti kendi politikalarını başkalarına dayatamadığını gösterdiğini ve bundan böyle de dayatamayacağını vurguladı.

Uluslararası İslamî uyanış forumu genel sekreteri Velayeti ayrıca, mazlum Filistin milleti İslam ümmetini savunma bayrağını mazlumane bir şekilde omuzunda taşdıklarını ve bu bayrağı dik tutmaya devam edeceklerini ifade etti.

Dünya Ehl-i Beyt sevenleri kongresi merkezi konseyi oturumu vahdet yollarını araştırmak üzere Pazartesi günü Tahran’da çalışmalarına başladı.

Çeşitli dinlerin önde gelen şahsiyetlerinin katıldığı oturum iki gün sürecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.