Alı Halife rejimi güçleri Şeyh İsa Kasım’ın evini hedef aldı

  • 26 Ocak 2017
  • 1.051 kez görüntülendi.
Alı Halife rejimi güçleri Şeyh İsa Kasım’ın evini hedef aldı

Alı Halife rejimi güçleri Bahreyn’in tanınmış din alimi Şeyh İsa Kasım’ın evi önünde toplananlara saldırarak, halkı dağıtmaya çalıştılar.

El-Alem televizyonunun bugün geçtiği habere göre Bahreynli kaynaklar çok sayıda Bapreiyn rejim gücü zırhlı araçlarla bir kaç yönden ed-Doraz mahallesinde Şeyh İsa Kasım’ın evini muhasara altına aldılar.

Güvenlik güçlerinin saldırısını engellemek isteyen ev etrafındaki eylemci halk kitleleri ise Allahu Ekber feryatları ile rejim güçleri karşısında mevziilendiler. Bu haberi duyan çok sayıda Bahreynli de derhal olay yerine giderek oradaki eylemcilere katılarak destek verdiler.

Şeyh İsa Kasım’ın evine yönelik saldırı düzenlendiğini bildiren 14 Şubat hareketi ise halka çağrıda bulunarak derhal ed-Doraz bölgesinde bir araya gelerek Şeyh İsa kasım’a yönelik her hangi bir saldırının yapılmasını engellemelerini istedi.

Şeyh İsa Kasıma destek için aylardır oturma eylemi düzenleyen eylemcilerden bazılarının rejim güçlerinin saldırı sonucu yaralandığı bildirilmekte.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.