Ali Laricani, Hz. Muhammed’e (s.a.a) Batılı Basının Yaptığı Saygısızlığa Tepki Gösterdi…

  • 22 Ocak 2015
  • 1.086 kez görüntülendi.
Ali Laricani, Hz. Muhammed’e (s.a.a) Batılı Basının Yaptığı Saygısızlığa Tepki Gösterdi…

10.İslam İşbirliği Teşkilatı Üyesi Ülkeleri Parlamento Birliği Konferansı’na katılmak amacı ile İstanbul’a gelen İran İslami Meclisi başkanı Ali Laricani, batılı basının Hz. Muhammed’e (s.a.a) gösterdikleri saygısızlığa tepki gösterdi.

Laricani konuşmasının devamında İslam dünyasının karşı karşıya olduğu iki önemli konu olduğunu belirterek, “Birinci sorun, tüm dünyayı kapsayan ve daha çok endüstriyel ülkeler tarafından üretilen ve tüm dünya ülkeleri gibi Müslüman ülkelere de zarar veren çevresel ve yaşam sorunlarıdır. İkinci büyük sorun ise, daha çok batılı ülkelerin çalışmaları ile oluşan terör sorunları gibi olaylardır” dedi.

Açıklamasının devamında ise Laricani, “Amerika ve batılı güçlerin girdikleri her ülkede, terör ve aşırıcılığın daha da çoğaldığını görüyoruz. Batılı ülkelerin son yıllarda Müslümanlar ve İslami küçük düşürmeye çalıştıklarını görüyoruz. Peygamberine özgürlük adı altında hakaret edildiğini gören bir Müslüman ve özellikler bir genç, bu çalışmalara tepki göstermek istiyor ve batılı medyasının Müslümanların aleyhine kullandıkları bir izlemin sunuyor. Batı medyası, hiçbir Müslüman’ın böylesi küçük düşürülmeleri kabul edemeyecekleri ve Hz. Muhammed’in (s.a.a) tüm Müslümanların kırmızı çizgisi olduklarını bilmelilerdir” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.