AllahuEkber! İran İslam Cumhuriyeti’nin Askeri Desteği İle Güçlenen Gazze Direnişi Siyonist İsraili Dize Getirdi!

  • 14 Kasım 2018
  • 1.864 kez görüntülendi.
AllahuEkber! İran İslam Cumhuriyeti’nin Askeri Desteği İle Güçlenen Gazze Direnişi Siyonist İsraili Dize Getirdi!

İran İslam Cumhuriyeti’nin Askeri Desteği İle Tamamen Güçlenen Gazze Direnişi Kendilerine Ait Askeri Sanayi Fabrikalarında Ürettikleri Gelişmiş Ve Tahrip Gücü Yüksek Füzelerle Siyonist Kasabalarını Yerle Bir Etmeye Başladılar.

Bu Gazze Direniş Cephesinin Askeri Gücü Karşısında Şoka Giren Siyonist İsrail Rejimi, Topraklarına Atılan Direnişin Füzeleri Karşısında Fazla Dayanamayıp, Mısır, BM, Katar Ve Norveç’ten Ateşkes İçin Yalvarmasının Ardından Mısır Rejimi de, Direniş Güçlerinden Ateşkese Uymasını İstedi..

Direniş Cephesi de Mısıra, “İsrail Rejimi Ateşkese Uydukça Bizde Uyarız” Mesajı Vererek, Savaşı İsrail’in Durdurmasını İstedi. Siyonist Rejimde Füze Bataklığından Kurtulmak İçin Gazzeye Yönelik Hava Saldırısını Durdurdu.

Gazze Direniş Cephesi, Allahın Yardımı Ve Desteğiyle Zafere Ermesinin Ardından Gazze Halkı da Direnişin Zaferini Kutlayarak Sokaklara Döküldü..

İşgal Rejimi İsrail de İse Siyonistler Sokaklara Dökülerek, Ateşkes Anlaşmasını Protesto Edip, Netanyahu Ve Bakanların İstifasını İstedi..

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.