Amiral Seyyari: İran Deniz Kuvvetleri’nin serbest sulardaki misyonu sürecek

  • 02 Ekim 2017
  • 1.383 kez görüntülendi.
Amiral Seyyari: İran Deniz Kuvvetleri’nin serbest sulardaki misyonu sürecek

İran İslam Cumhuriyeti Ordusu Deniz Kuvvetleri Komutanı Amiral Seyyari yaptığı açıklamada; Deniz Kuvvetleri’nin en önemli kazanımının denizlerde güvenlik sağlamak olduğunu ve gelecekte de bölge dışı misyon ve görevlerinin süreceğini ifade etti.

İRNA’nın haberine göre; İran Deniz Kuvvetleri Komutanı Amiral Seyyari İran Silahlı Kuvvetleri’nin hazırlık seviyesini iyi niteledi, İran Silahlı Kuvvetleri’nin donanım ve teçhizatları karşılama noktasında kendine yeterlilik seviyesine geldiğini kaydetti.

Bu yıl içinde İran Deniz Kuvvetleri’nin yeni kazanımlarının görücüye çıkarılacağını söyleyen Amiral Seyyari; İran İslam Cumhuriyeti’nin serbest sulardaki varlığının Deniz Kuvvetleri’nin hedeflerinden olduğunu, bunun iyi şekilde yapılması gerektiğini vurguladı.

Komutan Seyyari ayrıca İran Deniz Kuvvetleri’nin denizlerde olası tehditlere karşı hazırlık seviyesinin yüksek olduğunu belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. haktan dedi ki:

    Suyun kudretinden çekinin meleklerle iyi geçinin ki gemi ve su altı araçlarınız güvende olsun.Tamam! Editör öyle hissediyor ya da görüyorum ki katılım yakındır inşallah.Hüseyni adımlar inşallah ve bişi dicem sende o vakit yola çık yardımına git ha tamam:) emirel müminin accil ferecehum inşallah! Allah Allah gerçeğe Hüüü!

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.