Amiral Tengsiri: Düşmanın bölge sularında varlığı güvenliği bozuyor

  • 23 Şubat 2019
  • 1.544 kez görüntülendi.
Amiral Tengsiri: Düşmanın bölge sularında varlığı güvenliği bozuyor

İslam inkılabı muhafızlar ordusu deniz kuvvetleri komutanı Amiral Alirıza Tengsiri, düşmanın bölge sularında varlığı, Ortadoğu bölgesinin güvenliğini bozduğunu, İran silahlı kuvvetleri bölgede düşmanın her türlü hareketliliğini gece gündüz rasat etmeye devam ettiğini vurguladı.

İslam inkılabı muhafızlar ordusu deniz kuvvetleri komutanı Amiral Alirıza Tengsiri Cuma günü İran’ın güneybatısında yer alan Ahvaz kentinde yaptığı açıklamada, büyük İran milletinin kutsal savunma yıllarında düşmanın her türlü komplosuna karşı direnişine vurgu yaparak, İran İslam Cumhuriyeti askeri ve savunma alanında büyük kazanımlar elde ettiğini belirtti.

Amiral Tengsiri, bölgedeki bazı Arap emirliklerin düşmanların savaş gemilerinin bölge sularında varlığının bedeli olarak her hafta 25 milyon dolar ödediklerini, fakat bu yüklü ödemeler onlara hiç bir zaman izzet ve onur kazandırmadığını kaydetti.

Amiral Tengsiri açıklamasının devamında, İran silahlı kuvvetleri hiç bir zaman İslam Cumhuriyeti coğrafyasını savunmakta düşmana taviz vermeyeceğini, İslami toprakların bir karışını dahi ele geçirmenin imkansız bir hayal olduğunu vurguladı.

İslam inkılabı muhafızlar ordusu deniz kuvvetleri komutanı Amiral Tengsiri açıklamasının sonunda İran milletinin bu yılki 22 Behmen zafer yıldönümü yürüyüşüne büyük katılımı düşmanları bozguna uğratan yeni bir hamaset niteledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.