Ammar Hekim, Laricani ile görüştü

  • 12 Temmuz 2016
  • 856 kez görüntülendi.
Ammar Hekim, Laricani ile görüştü

İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani, İran İslam Cumhuriyeti’nin iradesinin terörizmle mücadelenin sürmesi olduğunu belirtti.

İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani dün Tahran’da Irak İslam Yüksek Meclisi Başkanı “Ammar Hekim” ile yaptığı görüşmede Irak ordu ve halk güçlerinin terörizmle mücadeledeki başarılarından dolayı memnuniyetini dile getirerek, tam güvenliğin sağlanması amacıyla bu ülkede etnik, mezhepsel ve siyasal grupların birbirlerine daha fazla yakınlaşmasını istedi.

Irak İslam Yüksek Meclisi Başkanı da bu görüşmede, İran İslam Cumhuriyeti’ne Irak halkı ve hükümetinin verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Irak’taki mevcut durum ve askeri güçlerin teröristlere karşı zaferleri hakkında bir rapor sundu.

Hekim ayrıca, teröristleri tamamen yendikten sonra Irak’ın geleceğini ümit verici olarak niteleyip, gelinen noktada Şii, Sünni ve Kürtler dahil Irak’taki bütün kesimlerin ülkede istikrar, huzur ve yaşam şartlarının iyileşmesi için işbirliğinden başka bir yolun bulunmadığı kanaatine vardıklarını kaydetti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.