Arabistan İsrail’e, Lübnan Ve Suriye Saldırısı İçin İstihbarat Desteği Verdi

  • 23 Nisan 2018
  • 1.188 kez görüntülendi.
Arabistan İsrail’e, Lübnan Ve Suriye Saldırısı İçin İstihbarat Desteği Verdi

Siyonist Rejim merkezli bir TV kanalı tarafından verilen haberde şu ifadelere yer verildi: Siyonist Rejim, Fas ve Arabistan gibi bazı Arap ülkeleriyle koalisyonlar oluşturdu. Tel-Aviv de kendisiyle düşman olduğu söylenen kişilerle gizli ilişkiler kurdu.

Siyonist Rejim merkezli haber kanalının verdiği habere göre; Siyonist Rejim hava kuvvetlerince Şam’da bulunan bir hedefe yapılan saldırı, Arabistan’ın istihbarat desteği ile yapıldı.

Haberde ayrıca şu iddiaya yer verildi: Siyonist Rejim İran’a ait bir silah sitesini ve Hizbullah’a verilmesi planlanan uzun menzilli füzeleri hedef aldı. Yine Arabistan Siyonist Rejimden milyarlarca dolar karşılığında Lübnan’a saldırmasını istedi.

Siyonist Rejim kanalı verdiği haberde ayrıca şu bilgilere yer verdi: İran’a karşı düşmanlık besleyen Arabistan kral hanedanı İran ile Suriye, Yemen ve Fars Körfezi’nde dolaylı yollarla savaşmaktadır. Tel-Aviv Arabistan ve diğer bazı Arap ülkeleriyle yoğun görüşmeler gerçekleştirdi. İsrail’in düşmanlarından biri olan Ürdün Tel-Aviv ile gizli işbirlikleri yaptı. İsrail’e karşı yapılan 6 günlük savaşa katılan Fas’ın da Siyonist Rejim ile gizli ilişkileri bulunmaktadır öyle ki, Siyonist Rejim yetkilileri bu ülkeyle karşılıklı ziyareti alışkanlık haline getirdiler. Siyonist Rejim, Mısır Ordusuna da bazı yardımlarda bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.