Asaib-i Ehli Hak: Suudi Rejimi 37 İnsanı Katletmekle Bir Kez Daha Vahşi Rejim Olduğunu Kanıtladı

  • 26 Nisan 2019
  • 1.997 kez görüntülendi.
Asaib-i Ehli Hak: Suudi Rejimi 37 İnsanı Katletmekle Bir Kez Daha Vahşi Rejim Olduğunu Kanıtladı

Irak’taki Asaib-i Ehli Hak Hareketi, Suudi rejiminin terörist zihniyetinden vazgeçmediğini ifade ederek; “Suudi rejimi bir kez daha, Katifli’lerin 32 evladını infaz ederek, itibarını arttırmaya çalıştıktan sonra vahşiliğini gün yüzüne çıkardı. Bu vahşilik, Suudi rejiminin ve kraliyet ailesinin terörizminin açık bir işaretidir.” açıklamasında bulundu.

Asaib-i Ehli Hak Hareketi; “Ehlibeyt (a.s.)’ın yaranlarına yönelik gerçekleştirilen bu acımasız ve vahşiyane cinayeti en şiddetli ifadelerle kınıyoruz. Birleşmiş Milletler, Arap Birliği ve insani örgütleri, görüşlerini açıklamaktan başka hiçbir şey yapmayan Ehlibeyt (a.s.)’e bağlı bu masum vatandaşlara yardım etmek için harekete geçmeye çağırıyoruz.” dedi.

Asaib-i Ehli Hak Hareketi açıklamalarına şöyle devam etti: “Suudi rejimi geçmişte kısa süreli imajını geliştirmeye çalıştı; ancak gazetecileri testere ile parça parça ederek öldürerek, Yemen’deki binlerce mazlum kadın ve çocuğu katlederek, mezhepsel inancından dolayı masumları hapsederek, el-Ahsa ve Katif’in evlatlarını zalim tiran yönetimine muhalif oldukları için idam ederek terörist zihniyetinden vazgeçemiyor.”

Asaib-i Ehli Hak Hareketi açıklamasının sonunda: “Dünyanın her yerinde özgür ve ezilenlerin yanındayız ve her türlü tiranlık, tecavüz ve cinayet rejimine karşıyız.” diye belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.