Ayetullah Cenneti: Hiç bir kudret İran milletinin gücünü yenilgiye uğratamaz

  • 19 Şubat 2018
  • 1.011 kez görüntülendi.
Ayetullah Cenneti: Hiç bir kudret İran milletinin gücünü yenilgiye uğratamaz

İran Rehberlik Bilgeler Meclisi başkanı Ayetullah Ahmet Cenneti, İran halkının başta ABD ve siyonist İsrail olmak üzere dünya emperyalizmiyle mücadelede yek vücut olduğunu söyledi.

Ayetullah Ahmet Cenneti,  dün Rehberlik Fakihler Meclisi’nin  oturumunda yaptığı konuşmada,  düşmanların İran halkı aleyhindeki çabalarının boşuna olduğunu belirterek, ‘bu çabaların eninde sonunda yenilgiye sebep olacağını  çünkü İran İslam inkılabının altyapısının İran halkının İslam, ahlak ve maneviyat üzerine dayalı olduğunu söyledi.

Ayetullah Cenneti, ayrıca yakın bir zamanda Filistin halkının İslam inkılabı zaferini kutlamalarına şahit olmalarını temenni ederek, ‘Zira direniş cephesinin daimi ve kararlı bir şekilde sürdürmüş olduğu mücadele bunu gösteriyor’ dedi.

Ayetullah Cenneti, Amerikan başkanı Trump’ın Kudüs’ü terör rejimi İsrail’in başkenti olarak resmiyette tanımasını da kınayarak, ”hiç bir müslüman böyle bir şeyi kabul etmez ve müslümanların ilk kıblesinin terör rejiminin  başkenti olarak resmiyette tanınmasını asla benimsemez” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.