Ayetullah Cevadi Amoli: ABD halihazırda dünyada katliam için yola koyulmuştur

  • 10 Nisan 2017
  • 1.339 kez görüntülendi.
Ayetullah Cevadi Amoli: ABD halihazırda dünyada katliam için yola koyulmuştur

Ä°ran’ın Kum kenti taklid merci alimlerinden Ayetullah Cevadi Amoli, Amerika’nın bölgedeki cinayetlerine iÅŸaretle, ”Amerika’da silah fabrikalarının çarklarının dönmesi için Amerika’nın dünya genelinde savaÅŸ ve katliam peÅŸinde olduÄŸunu’ söyledi.

Ä°RNA’nın haberine göre, Ayetullah Cevadi Amoli, dün dünyanın en büyük gümüş ve altın Kuranı Kerim’in tanıtılmasında yaptığı açıklamada; ”Amerika ve dünya müstekbirlerinin bugün Suriye, Irak ve Yemen’de  vekalet savaÅŸlarıyla halkların öldürülmesi hedefinde olduklarını söyledi.

Ayetullah Cevadi Amoli, dünyanın kurtuluÅŸ yolunun ise dünyanın  cahil ve adaletten bihaber olan insanlara hakimiyet verilmemesi olduÄŸunu belirterek; bugün ÅŸehitlerin kanları sayesinde  İslami Ä°ran’ın  kültürel alanında eserlerin artış kaydettiÄŸini söyledi.

Dünyanın en büyük altın ve gümüşten oluÅŸan Kuranı Kerim’i dün tanıtılırken bu kitabın  çalışmasının 2 yıl süre aldığı ve ağırlığının ise 100 kg. olduÄŸu bildiriliyor. Sözkonusu Kuranı Kerim’de 18 ayar altın ile 24 ayar gümüş ve bakırın kullanıldığı bildiriliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.