Ayetullah Eraki, siyonist İsrail’in cinayetlerini kınadı

  • 03 Nisan 2018
  • 923 kez görüntülendi.
Ayetullah Eraki, siyonist İsrail’in cinayetlerini kınadı

İslam Mezheplerini Yakınlaştırma Kurumu genel sekreteri Ayetullah Muhsin Eraki, terör rejimi İsrail’in ‘toprak günü’nde Filistinli göstericilere ateş açmasını ve cinayetini kınadı.

İslam Mezheplerin Yakınlaştırma Kurumu genel sekreteri Ayetullah Muhsin Eraki, yayınladığı bildiride, terör rejiminin mazlum Filistin halkına yönelik son cinayetini kınarken, kahraman ve mücahit Filistin halkının, işgal edilen topraklarını kurtarmak için iftiharla mücadele ettiğini ve bunu çok açık bir şekilde ‘toprak günü’nde gösterdiğini ama terör rejimi İsrail’in yine işgal ve kan dökücü mahiyetini işlediği cinayetle tekrar gösterdiğini bildirdi.

Muhsin Eraki, İslam ümmeti ve özgürlük yanlısı ve duyarlı bütün insanları Filistin halkıyla dayanışma içinde olmaya davet ederken, siyonist İsrail rejiminin siyonist siteleşme komplo ve projeleri konusunda da uyarıda bulundu.

Bilindiği gibi geçen cuma günü ‘Toprak günü’nde Filistin halkının terör rejimi İsrail’i kınamak üzere düzenlediği protesto gösterisini kana bulayan terör rejimi İsrail güçleri en az 18 Filistinliyi şehit etmiş ve yüzlercesini de yaralamıştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.