Ayetullah Haşimi Şahrudi: Amerika, Siyonistler’den daha Siyonist’tir

  • 09 Aralık 2017
  • 1.017 kez görüntülendi.
Ayetullah Haşimi Şahrudi: Amerika, Siyonistler’den daha Siyonist’tir

İran Nizam Maslahatını Belirleme Konseyi Başkanı Ayetullah Haşimi Şahrudi, ABD Başkanı’nın Kudüs-i Şerif aleyhindeki kararını kınayarak, Amerika’nın Siyonistler’in kendisinden bile daha Siyonist olduğunu ifade etti.

Ayetullah Haşimi Şahrudi bugün Nizam Maslahatını Belirleme Konseyi oturumunda yaptığı konuşmada, Kudüs-i Şerif’in çok kutsal ve İslami bir mekan olduğunu belirterek, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü sahte rejiminin başkenti olarak tanıma gibi habis amaçlı kararının İslam inançlarıyla mücadele anlamına geldiğini, bu girişimiyle Trump’ın İslam dünyasını kışkırtarak, Müslümanlar ve hatta gayri Müslümanlar’ı endişelendirdiğini ifade etti.

Nizam Maslahatını Belirleme Konseyi Başkanı, Trump’ın son kararının Siyonist kimliğini hatırlatarak, Trump’ın bu hareketinin küresel Siyonizm’e mutlak destek peşinde olduğunu gösterdiğini vurguladı.

Ayetullah Şahrudi ayrıca, ABD’nin bu kararının bölgede yeni bir intifadaya neden olduğunu, bunun neticesinin Müslümanlar’ın lehine olacağını belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.