Ayetullah Haşimi Şahrudi: Irak, sızma tehlikesine karşı uyanık olmalı

  • 04 Kasım 2017
  • 1.343 kez görüntülendi.
Ayetullah Haşimi Şahrudi: Irak, sızma tehlikesine karşı uyanık olmalı

İran Nizam Maslahatını Belirleme Konseyi Başkanı Ayetullah Haşimi Şahrudi ile Irak İslam Yüksek Meclisi Başkanı Humam Hamudi bugün Tahran’da bir araya geldiler.

Görüşmede Ayetullah Haşimi Şahrudi, bazı Arap ülkelerinin Irak’a sızmaya ve Irak halkının safları üzerinde etkili olmaya çalıştığını belirterek, Iraklıların bu konuya karşı uyanık olmasını istedi.

ABD, Siyonist rejim ve Al-i Suud’un Irak halkının saflarına sızmaya ve dine doğru hareketlerini sekteye uğratmaya çalıştıklarına dikkat çeken Ayetullah Haşimi Şahrudi, AB’nin İslam dinine darbe vurma peşinde olduğunu kaydetti.

Irak İslam Yüksek Meclisi’nin İslami grupların arasında birliğin sağlanmasında önemli rol ifa ettiğine dikkat çeken Nizam Maslahatını Belirleme Konseyi Başkanı, Amerikalıların Haşdi Şabi ve İslami direni güçlerine karşı yersiz suçlamalarına da tepki göstererek, bunun onların Irak’ın Müslüman halkını Öz İslam’dan uzaklaştırmaya yönelik sinsi yönetimini gösterdiğini belirtti.

Irak İslam Yüksek Meclisi Başkanı da görüşmede, direniş cephesinin tekfirci ve IŞİD teröristlerine karşı zaferlerini kutlayarak, yakında Irak ve Suriye’de IŞİD’in işine tamamen son verileceğini vurguladı.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. mümin dedi ki:

    İran peygamber efendimiz(s. a. a) filmi gibi Yakup ve Yusuf aleyhi selam filmi ilede büyük bir hizmette bulunmuştur. Filmi beğendim:) Sızma girişimleri Irak İran ve Suriye gibi Lübnan’a karşıda devam edecektir. Tabii konu detaylı ve uzun.

  2. mümin dedi ki:

    İran peygamber efendimiz(s. a. a) filmi gibi Yakup ve Yusuf aleyhi selam filmi ilede büyük bir hizmette bulunmuştur. Emek katkı sarfedenlere teşekkür ve tebrikler inşallah daha birçok film gelir. Filmi beğendim:) Sızma girişimleri Irak İran ve Suriye gibi Lübnan’a karşıda devam edecektir. Tabii konu detaylı ve uzun.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.