Ayetullah İmami Kaşani: İran halkı düşmanı yeniden hayal kırıklığına uğratacak

  • 01 Şubat 2019
  • 1.718 kez görüntülendi.
Ayetullah İmami Kaşani: İran halkı düşmanı yeniden hayal kırıklığına uğratacak

Tahran Cuma Namazı hutpelerinde konuşan Ayetullah İmami Kaşani İslam Devrimi’nin 40. yıldönümü törenlerine işaret ederek, “İslam Devrimi ile İmam Humeyni’nin (r.a) ayaklanması olmasaydı günümüzde Şah Rejimi ABD’ye bağlı olmakla yozlaşma açısından Suudileri bile geride bırakırdı. İşte bu yüzden de devrimimiz Allah’ın halkımıza armağan ettiği birer lütüftür.” ifadelerinde bulundu.

Cuma Namazı Hatibi sözlerini şu şekilde sürdürdü: İmam Humeyni’nin (r.a) yönettiği görkemli yıllara benzer bir şekilde Halihazırda da İslam Devrimi Liderimizin öncülüğüyle başarılı ilerleyişimimize devam ediyoruz. Hepimiz birleşerek aynı yöne doğru adım atma yoluyla daha büyük zaferlere ulaşmalıyız. Gelecek günlerde ve özellikle de 11 Şubat tarihinde farklı eğilimlere sahip her kesimden halkımız sokaklara inerek her sene olduğu gibi eylemini yapacak ve düşmanı bir kez daha hayal kırıklığına uğratacak.

Ayetullah İmami Kaşani son olarak şöyle dedi: Günümüzde işgalci Siyonist Rejim başta olmak üzere cani ABD hükümetiyle çaresiz Suudi Arabistan halkının parasını boşuna harcayan alçak suudi yönetimi hep birlikte uğursuz bir üçgen oluşturmuştur; ancak onların oluşturduğu söz konusu üçgen kendileri tarafından kazılan kuyuya düşüp çırpınmaya mecbur kalacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.