Ayetullah Laricani: Seçimler sağlıklı, güvenli, huzurlu ve coşkulu biçimde düzenlendi

  • 29 Åžubat 2016
  • 833 kez görüntülendi.
Ayetullah Laricani: Seçimler sağlıklı, güvenli, huzurlu ve coşkulu biçimde düzenlendi
İran Yargı Erki Başkanı, İran halkının 26 Şubat seçimlerine görkemli biçimde katılarak, dünyaya bir kez daha dini demokrasiyi gösterdiğini belirtti.

İRİB haber ajansının verdiği habere göre, İran Yargı Erki Başkanı Ayetullah Sadık Amuli Laricani bugün yargı yetkilileriyle yaptığı görüşmede, büyük İran halkına büyük siyasi ve ilahi bir sınav olarak seçimlerdeki zaferini kutlayarak, bu seçimlerin çevre bölgede güvensizlik ve istikrarsızlık yaşanırken, sağlıklı, güvenli, huzur ve coşkulu biçimde düzenlendiğini ifade etti.

Ayetullah Amuli Laricani, bir kez daha, Ä°ran halkının kendi iktidar, Salabet, izzet ve bağımsızlığını, Ä°ran Ä°slam Cumhuriyeti’ne bağımlılığını kanıtladığını ve bunun aylarda ülkeyi propaganda bombardımanına tutan düzen düşmanları için büyük bir mesaj taşıdığını vurguladı.

Ä°ran Yargı Erki BaÅŸkanı ayrıca, düzen düşmanları halkı yeise düşürmeye çalışırken, Ä°ranlıların yoÄŸun ve coÅŸkulu biçimde sandığa giderek, düzen ve Ä°slam Ä°nkılabı’na baÄŸlılığını ortaya koyduÄŸunu ifade etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.