Ayetullah Mekarim Şirazi: Allah En Güzel İntikam Alandır!

  • 22 Nisan 2015
  • 1.098 kez görüntülendi.
Ayetullah Mekarim Şirazi: Allah En Güzel İntikam Alandır!

Ayetullah Mekarim Şirazi, Suudi Arabistan öncülüğünde Yemen’e karşı başlatılan saldırıları ve işlenen cinayetleri şiddetle kınayarak şöyle konuştu:

“Eğer Suudiler İslam’dan bir nebze olsun nasiplenmiş olsalardı veya Arapların gayreti ve insani vicdanları olmuş olsaydı, bugün Yemen’de işlenen cinayetlerin sadece Amerika ve İsrail’in faydasına olduğunu görürlerdi.

Yemen’de yaşanan olaylar, psikolojisi bozuk birinin cinnet halinden başka bir şey değildir. Bazı Müslüman ülkeler ele ele vermiş, Müslüman olan başka bir ülkeye saldırarak onu ortadan kardırmayı hedefliyor. İşin en ilginç yanı ise bu ülkelerin İsrail ve Amerika tarafından destekleniyor olması.

Tüm bu yaşanan cinayetler karşısında uluslararası camianın tutumu ise adeta yaşayan bir ölüyü andırıyor. Suud Hanedanı’nın işlediği cinayetleri görmüyorlar veya görmezden geliyorlar. Bugün dünyanın en ücra köşesinde İsrail aleyhine ufak bir itirazda bulunulsun tüm müttefikleri dünyayı ayağa kaldırıyor. Ama söz konusu Müslüman bir ülke olunca kimseden çıt çıkmıyor. Sözde insan hakları savunucuları ve uluslararası camiaya bel bağlamak, faydasızdır. Çünkü bu insanlar kendilerini altına, dolara ve petrole satmışlar.

Birleşmiş Milletler Başkanı’ndan tutun, siyasetçiler, yazarlar, akademisyenler vb. hepsi ama hepsi sus payı almış gibi. Payınızı alın ve işlenen cinayetleri görmezlikten gelin.!!

Maalesef sadece birkaç sayılı Müslüman ülke, Yemen’de işlenen bu cinayete karşı duruyorlar ve itiraz ediyorlar. Geri kalan Müslüman ülkelerin hepsi suskunluğunu korumakta ısrarcı davranıyor. Fakat şunu unutuyorlar; ‘Allah, en güzel intikam alandır’. Bu intikam çok ağır olacaktır ve zamanı geldiğinde işlenen cinayetleri aynısını o ülkelerin kendilerine musallat edecektir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.