Ayetullah Nuri Hemedani: Siyonist rejim son nefeslerini alıyor

  • 07 Mayıs 2021
  • 399 kez görüntülendi.
Ayetullah Nuri Hemedani: Siyonist rejim son nefeslerini alıyor

Kum din alimlerinden ve büyük taklit mercilerinden Ayetullah Hüseyin Nuri Hemedani dün akşam dünya Kudüs günü münasebeti ile yayınladığı mesajda Kudüs’ün İslam dünyasının kalbinin bir parçası olduğu ve İsrail’in bölgede bir kanser tümörü olduğuna işaretle, “Siyonist rejim son nefeslerini alıyor” dedi.

Ayetullah Hemedani söz konusu mesajda, tüm Müslümanların bu gayri meşru rejimden nefretlerini ilan etmeleri ve Kudüs şerife destek vermelerinin farz olduğunu, dünya özgürlükçü halkının vahdet ve birliktelik ile siyonist rejimin ömrüne son vermeleri ve Filistin halkının oylarına dayanan bağımsız bir hükümet kurmaları gerektiğini söyledi.
Büyük taklit mercii, istikbar elebaşları ve bölgedeki uşaklarının, son nefeslerini alan Siyonist İsrail’e desteklerinin artık ona yeni bir hayat veremeyeceğini ve bu rejim ile normalleşme planının rezalet ve zilletten başka sonucu olmayacağını bilmeleri gerektiğini söyledi.
Ayetullah Nuri Hemedani, “Bu yıl da geçen sene gibi menhus koronavirüs nedeni ile bir arada toplanarak yürüyüş yapma imkanı bulunmuyor, fakat her kes mümkün olduğu her yoldan Siyonist rejimden nefretini ilan etmeli ve mazlum Filistin halkına desteğini açıklamalı” vurgusunda bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.