Ayetullah Seyyid Ali Hamaney’in İran Ordusu’na Mesajı

  • 29 Aralık 2014
  • 2.744 kez görüntülendi.
Ayetullah Seyyid Ali Hamaney’in İran Ordusu’na Mesajı

İran İslam Cmhuriyeti Ordusu’nun Muhammed Resulullah (s.a.v.) tatbikatının gerçekleştirildiği askeri bölgeye giden İran Liderlik Bürosu Başkanı, Ayetullah Hamanei’nin bu tatbikat ile ilgili mesajlarını iletti.
Habere göre İran Liderlik Bürosu Başkanı General Muhammed Şirazi, Muhammed Resullulah (s.a.v.) tatbikatının gerçekleştirildiği askeri bölgeye giderek, Dünya Müslümanları ve Mustazafları lideri Ayetullah Seyyid Ali Hamanei’nin bu tatbikat ile ilgili mesajlarını iletti.

General Şirazi bu ziyarette ayrıca Muhammed Resulullah Tatbikatı Karargahı’nın iletişim ve bilgilendirme çalışmaları hakkında bilgi almanın yanısıra, İran Ordusu’nun üst düzey komutanları ile de görüştü.

Dünya Müslümanları ve Mustazafları lideri Ayetullah Seyyid Ali Hamanei’nin tatbikatta yer alan tüm çalışanlar ve askerler için başarı dileklerinde bulunduklarını belirten General Şirazi, “Tüm çabalar, düzenin daha güçlü olması, her zaman hazır olması ve düzenimizi korumak amacı ile yapılmalıdır. Görüldüğü üzere, hepimiz liderimizin emrine amadeyiz ve bu da tüm düşmanlarımıza korku salıyor” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.