Ayetullah Sistani’nin Irak Halkına Mesajı

  • 27 Ocak 2015
  • 1.080 kez görüntülendi.
Ayetullah Sistani’nin Irak Halkına Mesajı

Bedir Tugayları Genel Sekreteri Hadi El Ameri, Diyala şehrinin tamamen özgürleştirilmesinin ardından yaptığı konuşmada “Eğer Ayetullah Sistani’nin fetvası, güvenlik güçlerinin ve gönüllü milislerin fedakarlıkları olmasaydı Diyala, IŞİD teröristlerinden temizlenemezdi” diye konuştu.

El Ameri sözlerine şöyle devam etti:

“Diyala’nın bazı mıntıkaları IŞİD terör örgütünün üssü konumundaydı. Bu üsler yok edilerek Diyala tamamen temizlenmiş oldu. Bir sonraki durağımız Selahaddin bölgesidir. Emniyet güçlerimizin ve kahraman halkımızın yardımıyla burayı da teröristlerden temizleyeceğimize hiç şüphemiz yok.

Askerlerimizden ve cesur halkımızdan beklentim Ayetullah Sistani’nin tavsiyelerine uymaları, insanların can ve mal güvenliğini sağlamaları ve kimsenin hakkına tecavüz etmemeleridir.

 

Elime Ayetullah Sistani’den kısa bir mesaj ulaştı. Kendileri Irak ordusu ve halkına göstermiş oldukları cesaretten dolayı şükranlarını ve teşekkürlerini bildirmiş. Buna ilaveten insanlara karşı şer’i ve ahlaki kurallara riayet edilmesi uyarısında bulunuyor.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.