Ayetullah Vahid Horasani: Ne mutlu o insanlara ki; Onlar, bağışlayan ve merhametli Rabblerine oruçluyken misafir oldular

  • 28 Haziran 2015
  • 793 kez görüntülendi.
Ayetullah Vahid Horasani: Ne mutlu o insanlara ki; Onlar, bağışlayan ve merhametli Rabblerine oruçluyken misafir oldular

Kuveyt’te İmam Sadık (a.s) Camii’ne düzenlenen intihar saldırısı sonucu 27 kişinin hayatını kaybetmesine tepkiler devam ediyor.

Ayetullah Vahid Horasani:

بسم الله الرحمن الرحیم

إنا لله وإنا إلیه راجعون

“Ne mutlu o insanlara ki Allahın evinde, Allah yolunda, Allah misafirlik ayında ve müminin miracı olan namaz halinde öldürülenlere. Onlar, bağışlayan ve merhametli Rabblerine oruçluyken misafir oldular.

Allah’ım! Onlara  büyük bir lütufta bulunarak şehadetle şereflendirdin. Senin ‘Allah ve Resulü için evinden çıkan ve o halde ölen kimsenin mükafatı Allah katındadır’ sözün gereği onları da bu mübarek ayda mihrapta şehit olan ve ‘Fuztu ve Rabbil Kabe’ (And olsun Kabe’nin Rabbine, kurtuldum) diyen Müminlerin Emiri (a.s) ile haşr et.

Allah’ım! Hayatını kaybedenlerin ailelerine ‘Sabredenler kendilerini sonsuz bir nimette bulur’ buyruğun gereği sabır ve büyük bir mükafat ver.

Allah’ım! İlahi zayafet ayında yaralanan müminlere şifa ver ve bu musibeti günahlarının bağışlanması için vesile kabul et. Senin yolunda şehit olanlara verdeğin nimetlerden onlara da ver.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.