Azerbaycan Cumhuriyeti iletişim bakanı: İranlı gençlerin ilmi seviyeleri çok yüksek

  • 30 Temmuz 2018
  • 1.442 kez görüntülendi.
Azerbaycan Cumhuriyeti iletişim bakanı: İranlı gençlerin ilmi seviyeleri çok yüksek

Azerbaycan Cumhuriyeti iletiÅŸim ve geliÅŸmiÅŸ teknolojiler bakanı Ramin Guluzade, dün Tahran’da Ä°ran iletiÅŸim ve teknoloji bakanı Muhammed Cevad Azeri Cehrumi ile görüştü.

Guluzade, dün sözkonusu görüşmede yaptığı açıklamada, 4. Uluslarararası Ä°ran Elektronik ticaret ve Bilgisayar Fuarı Elecomp’ın kalite açısından son derece yüksek düzeyde olduÄŸunu belirtti ve Ä°ranlı gençlerin ilmi seviyelerinin takdire ÅŸayan olduÄŸunu söyledi.

Azerbaycan Cumhuriyeti iletiÅŸim bakanı, Ä°ranlı gençlerin internet üzerinden küçük alış veriÅŸler konusundaki maharetlerini överken Ä°ran’ın bu alandaki tecrübelerinin bölge ve komÅŸu ülkelere iyi bir hizmet sunulacağını söyledi.

Guluzade, sözkonusu görüşmede, Elecomp fuarının bir kaç yıl öncesinde yabancı ÅŸirketlerin çoÄŸunlukta görüldüğünü ama bugün artık fuarda daha çok Ä°ranlı teknoloji ÅŸirketlerinin yer almasının Ä°ran’ın teknoloji alanındaki durumunun hangi seviyelere yükseldiÄŸini gösterdiÄŸini söyledi.

Görüşmede Guluzade, siber saldırıdan çocukları korumak için Ä°ran’da gerçekleÅŸen süreçle daha fazla aÅŸina olmak istediklerini söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.