BAE’nin Siyonist rejimle ilişkilerinin normalleşmesi; Filistin halkına büyük bir ihanettir

  • 03 Eylül 2020
  • 1.198 kez görüntülendi.
BAE’nin Siyonist rejimle ilişkilerinin normalleşmesi; Filistin halkına büyük bir ihanettir

İran İslam Nizamının Maslahatlarını Teşhis Konseyi başkanı Sadık Amoli Laricani, BAE’nin Siyonist rejim İsrail ile ilişkilerinin normalleşmesini, sonuçsuz bir girişim ve Filistin halkının ülkülerine büyük bir ihanet olarak nitelendirdi.

Ayetullah Sadık Amoli Laricani, dün yaptığı açıklamada, “Müslüman milletler, işgalci ve gasbçı siyonist İsrail’in Müslüman devletlerle ilişkilerini normalleştirme rüyasını bozacaklar” dedi.

Ayetullah Amoli Laricani, son anlaşmanın sadece ezilen Filistin halkına değil, Arap ülkelerine ve Müslüman milletlere de bir ihanet olduğunu vurgulayarak, “Sahte Siyonist devleti uzun süre dayanamaz ve son olarak BAE ile varılan anlaşmanın kötü sonuçları kesinlikle onlara geri dönecektir” dedi.

Bir gaspçı ve sahte rejimle anlaşma ve ilişkilerin normalleşmesi yolunun tıkalı ve geçilemez bir yol olduğunu belirten Sadık Laricani, “İran İslam Cumhuriyeti, BAE ile Siyonist rejim arasında son dönemde yapılan anlaşma konusunda kesinlikle gerekli girişimlerde bulunacaktır” dedi.

Bilindiği gibi ırkçı İsrail-BAE anlaşması, başta Filistinli gruplar olmak üzere, bölge ülkeleri ve dünyanın çeşitli şahsiyetlerinin tepkilerine neden olmuştu./

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.