Bağlantısızlar Hareketinden, Siyonist rejime kınama

  • 19 Nisan 2016
  • 797 kez görüntülendi.
Bağlantısızlar Hareketinden, Siyonist rejime kınama

İran’ın BM Daimi Temsilcisi Yardımcısı Büyükelçi “Gulam Hüseyin Dehgani” Güvenlik Konseyi’nde yaptığı konuşmada, bu Konsey’in eylemsizliğinin, Siyonist rejimi cinayetlerinde daha da küstahlaştırdığını belirtti.

Bağlantısızlar Hareketi’ni temsilen konuşan Dehgani, Siyonist rejimin sivillere saldırması, Gazze’ye yönelik insanlık dışı ablukası ve yerleşim faaliyetlerini sürdürmesi gibi sayısız cinayetlerine işaretle, Bağlantısızlar Hareketi’nin işgal rejimi İsrail’in işgalciliği karşısında Filistin halkıyla danayışma içinde olduğunu deklare ettiğini belirtip, Ortadoğu’daki kriz ve karışıklıkların kaynağı olan ve Filistin halkına sayısız acı yaşatan İsrail rejiminin cezalandırılması ve işgaline son verilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Bağlantısızlar Hareketi ayrıca, Siyonist rejimin Lübnan’ın toprak bütünlüğüne yönelik tekrar tekrar yaptığı saldırganlığını da kınadı.

Bağlantısızlar Hareketi, işgal rejiminin Golan Tepelerini de işgal topraklarına ilave etme çabalarını da sert bir şekilde kınadı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.