Bahreyn rejimi çıkmazda

  • 01 Temmuz 2018
  • 1.882 kez görüntülendi.
Bahreyn rejimi çıkmazda

Bahreyn’li önde gelen din alimi İsa Kasımın İran’daki temsilcisi, halife rejiminin Bahreyn’li mücadelecilerin sindirilmesinde çıkmaza girdiğini hatırlatarak, ülke halkının sindirilmesinin sürmesinin bölgede ciddi krize dönüşeceğini belirtti.

Bahreyn’li önde gelen din alimi İsa Kasımın İran’daki temsilcisi Abdullah Eldagak geleceğin belirlenmesinin her milletin kesin haklarından olduğunu hatırlatarak, Bahreyn halkının sırf yasal haklarını aramalarından dolayı şiddetlice sindirilmekte olduğunu maalesef uluslararası camianın bu konuda sessizliğini koruduğunu vurguladı.

Eldagak, Bahreyn halkının ülkede serbest seçimlerin düzenlenmesi ve yeni anayasanın tedvin edilmesini talep ettiğini belirtti.

İsa Kasımın İran’daki temsilcisi Abdullah Eldagak, Arabistan, Amerika ve İngiltere’nin Bahreyn’in iç işlerine müdahaleci girişimlerini eleştirirken, halife rejiminin Riyad, Washington ve Londra’nın geniş destekleriyle Bahreyn halkına karşı cinayet işlediklerini ve onların bu cinayetlerinde halife rejimiyle ortak olduklarını vurguladı.

Şeyh İsa Kasımın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu dile getiren Eldagak, halife rejiminin İsa Kasımın sağlığı konusunda sorumlu olduğunu ve bu meseleyi yanıtlaması gerektiğini belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.