Bahreyn rejimi ed’Deraz bölgesindeki cinayetleri gizliyor

  • 27 Mayıs 2017
  • 1.105 kez görüntülendi.
Bahreyn rejimi ed’Deraz bölgesindeki cinayetleri gizliyor

Bahreyn haber kaynakları, Alı Halife rejiminin ed’Deraz bölgesinde işlediği cinayetin üstünü örtmek için cenaze merasimi yapmadan naaşları gömdüğü anlaşılıyor.

El’Menar TV kanalına göre, Bahreyn İnsan Hakları Cemiyeti, Bahreyn rejiminin Ed’Deraz bölgesinde işlediği cinayetin üstünü örtmek istediğini ve ölenlerin ailelerinin de,  cenazelerin kendilerine verilmemesinden dolayı kaygı duyduklarını bildirdi.

Bahreyn İslami Milli Vefak Cemiyeti de, Bahreyn rejim güçleri tarafından öldürülenlerin naaşlarının cenaze merasimi yapılmadan rejim tarafından gömüldüğünü bildirdi.

Bu arada alınan haberlere göre, Bahreyn rejim güvenlik güçlerinin el’Hurra mezarlık bölgesinde konuşlandığı anlaşılıyor.

Öte yandan Bahreyn alimleri yayınladıkları bildiride, bu rejimin ed’Deraz’daki son cinayetinin gerçekte Amerika, bölgenin bazı ülkeleri ve uluslararası kuruluşlarının sessiz kalmasının ve hatta onların destekleri doğrultusunda gerçekleştiğini bildirdi.

Bildiride, Bahreyn halkının  cani ve diktatör rejimden intikam alma zamanının geldiğine temasla, bu gibi cinayetlerin şiddetlenmesinin Bahreyn halkının bu rejimine karşı mücadelesinde iradesi  ve azminin artmasına  vesile olacağına yer verildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.