Bahreynli alimlerden halka yönelik duyuru

  • 16 Nisan 2017
  • 1.289 kez görüntülendi.
Bahreynli alimlerden halka yönelik duyuru

Bahreynli alimler halkın Şeyh İsa Kasım’ın evinin civarında gerçekleştirdiği oturma eyleminin 300’üncü günü dolayısıyla bir duyuru yayınladı.

Savtol Mename’nin haberine göre, Bahreynli alimler halkın Şeyh İsa Kasım’ın evinin civarında gerçekleştirdiği oturma eyleminin 300’üncü günü dolayısıyla bir duyuru yayınladı.

Bu duyuruda, “Al Halife’nin büyük rehberimiz Ayetullah İsa Kasım’ı mahsur tutmaya çalışmasından 300 gün geçti. Tüm bu süre içinde rejim, devamlı yasa ihlali gerçekleştirdi” ifadeleri yer aldı.

Ayrıca bu duyuru şu şekilde devam etti: Bu zalim uygulamalar, Al Halife’nin güçsüz konumda olduğunu ispatlıyor. Bu sınırlandırmalar aynı zamanda Şeyh’in halkın yüreğindeki değerini arttırarak şahsına her türlü saygısızlık ile zarar verilmesinin, canlarını bu büyük lidere feda etmeye hazır olanların cenazeleri üzerinden geçmeden imkansız olduğunu gösteriyor.

Bahreynli alimler son olarak, Bahreyn halkının başlattığı ayaklanmaya ilişkin zafer ve onurlu bir gelecek dileyerek, ülkelerinin de yakın gelecekte zulüm ve istibdattan kurtulacağını vurguladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.