Barrett: Asılsız Bahanelerle Suriye’yi Bombalayanlar, Suriye’de Teröristlere Kimyasal Silah Veren Kişilerin Aynısıdır

  • 17 Nisan 2018
  • 1.244 kez görüntülendi.
Barrett: Asılsız Bahanelerle Suriye’yi Bombalayanlar, Suriye’de Teröristlere Kimyasal Silah Veren Kişilerin Aynısıdır

Water Today Dergisi Editörlerinden Kevin Barrett, batının Suriye’ye düzenlediği yasa dışı saldırı hakkında şunları söyledi: ‘Asılsız bahanelerle Suriye’yi bombalayanlar, Suriye’de teröristlere kimyasal silah veren kişilerin aynısıdır. Aslında bu olay, Obama döneminde de ortaya çıktı ve o artık kongreden Suriye’ye saldırı izni alamadı. Obama, Trump’ın aksine biraz daha fazla sabretti ve bu kimyasal silahların nereden geldiğini görüp daha sonra saldırdı.

O dönemde, Suudi istihbarat servisinden kişilerin Gürcistan’da Amerika’ya ait tesislerde silah yapan kişilerle iş birliği içerisinde oldukları ortaya çıktı ve bu tesislerde yapılan kimyasal silahlar Türkiye kanalıyla teröristlerin ve Esad’ın muhaliflerinin eline ulaşıyordu. O dönemde bu işler Suudi Arabistan İstihbarat Servisi Başkanının kontrolü altında yönlendiriliyordu. Seymour Hersh, bu gerçeklerden bazılarını ortaya çıkardı ve Water Today Dergisi, Seymour Hersh’in kaleme aldığı bölümleri yayınladı. Şimdi de aynı olay tekrarlanmıştır.

Water Today birkaç gün önce Suriye hükümetinin bu dergiye gönderdiği resimleri yayınlamıştı. Bu resimler, Esad muhaliflerinin ve isyancıların kullandıkları kimyasal mühimmatlarla ilgili resimlerdi. Bu mühimmatların üzerinde seri numarası ve tarih yazıyordu. Bu mühimmatlardan bazıları Amerika’nın Michigan eyaletinde, bazıları da Gürcistan’da Amerika’ya ait tesislerde üretilmişti. Water Today’in gerçekler hakkında yayınladığı çok önemli belgeler nedeniyle bu makaleyi internette hacklediler ve bunu Amerika Ulusal Güvenlik Ajansının yaptığı tahmin edilebilir. Aynı zamanda Facebook ta Water Today’in sayfasını kapattı. Zorba ve diktatör rejimlerin ve batı güvenliğinin kapsamlı bir şekilde gerçeği sansürlediği ve halkın bilgilenmesine ve haberdar olmasına izin vermediği çok açıktır. Onlar, her konuda halka yalan söyleyebileceklerini düşünüyorlar.’

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.