Batılı devletler İran halkına cevap vermeliler

  • 28 Haziran 2016
  • 926 kez görüntülendi.
Batılı devletler İran halkına cevap vermeliler

Kutsal Meşhed kentinde Hz. İmam Rıza Külliyesi başkanı, batılı devletlerin, terörist münafıklar güruhu üyelerine sığınma hakkı verme konusunda İran halkına cevap vermeleri gerektiğini bildirdi.

İRNA’nın verdiği habere göre Kutsal Meşhed kentinde Hz. İmam Rıza Külliyesi başkanı Huccetul İslam İbrahim Reisi, dün Meşhed’de Haziran 1981 yılı Cumhuriyi İslami partisi merkez binası infilakı faciası şehitlerini anma töreninde yaptığı konuşmada, bu facia’da İran yargı gücü başkanı ile ülkenin üst düzey 72 yetkilisinin şehid düştüğünü hatırlatarak, batılı ülkelerin ne yazık ki sayısız cinayetler işleyen teröristler için bir sığınak durumuna geldiklerini bildirdi.

Kutsal Meşhed kentinde Hz. İmam Rıza Külliyesi başkanı, İran’ın geçmiş ve bugünkü neslinin, kendilerini insan hakları savunucusu ve terörizmle mücadele sorumlusu niteleyen batılı ülkeler ve Amerika’dan sorusunun, İran’da 17 bin masum insanın kanını akıtan teröristlerin cinayetleri karşısında niçin sessiz kaldıkları ve onlara sığınma hakkı verdikleri olduğunu söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.