Batı’nın Suriye’ye baskılarından hedefi, Suriye ordusunun zaferlerini durdurmaktır

  • 11 Mart 2018
  • 1.255 kez görüntülendi.
Batı’nın Suriye’ye baskılarından hedefi, Suriye ordusunun zaferlerini durdurmaktır

Suriye meseleleri uzmanı Abdülmesih El-Şami, Batı’nın Şam yönetimine baskı uygulamaktan hedefinin Suriye ordusunun zaferlerini durdurmak olduğunu duyurdu.

Russia El-Yom televizyonuna konuşan Suriye’li siyasi analist El-Şami, Batı’nın Şam yönetimini kimyasal silah kullanmakla suçlamasına değinerek, “Amerika ve İngiltere’nin bağımsız bir ülkeye saldırmak için tehditlerine tanık olduğumuz bir dönemde, o ülkeler tarafından Suriye konusunda yalan ve gerçek dışı haberler yayınlanması beklenmedik bir durum değildir”ifadesini kullandı.

Suriye’li uzman açıklamasının devamında Batı’lı ülkelerin Suriye yönetimine baskı uygulamaktan hedefinin Suriye ordusunun özellikle Doğu Guta’daki zaferlerini engellemek olduğunu söyledi.

İngiltere, Amerika ve Fransa gibi ülkelerin Suriye ordusunun Guta’daki zaferlerini tahammül edemeyerek cinnetlik geçirdiğini kaydeden Suriye’li uzman, özellikle Doğu Guta’nın Suriye ordusuna baskı uygulamak için söz konusu ülkeler açısından çok önemli ve hassas bir bölge sayıldığını belirtti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.