Bedir Ordusundan, Yemen Hizbullahı Hareketine Tam Destek

  • 01 Nisan 2015
  • 902 kez görüntülendi.
Bedir Ordusundan, Yemen Hizbullahı Hareketine Tam Destek

Şu anda Irak’ta ABD ve İsrail yapımı tekfirci teröristlerle mücadele halinde olan Bedir Direniş Ordusu Yemen’de Ensarullah hareketine yardım etmek için hazır olduklarını dile getirdi.

Elde edilen bilgilere göre Bedir Ordusuna bağlı ve IŞİD’le savaşan gönüllü halk birliklerinden binlerce kişi Salı günü Bağdat’ta düzenledikleri gösteride ABD kuklası Arabistan’ın Yemen’e düzenlediği saldırıları protesto ettiler.

Bedir Ordusu Irak parlamentosu temsilcisi “Muin el-Kazimi”, çok sayıda Iraklının Ensarullah hareketi liderinin onaylaması durumunda Yemen halkına yardım için harekete geçmeye hazır olduğunu dile getirdi.

Muin el-Kazimi açıklamasının devamında şunları dile getirdi: Iraklılar IŞİD’le savaş halinde olmasına rağmen, gönüllü olarak Yemen halkına ve inkılabına da yardım etmeye hazırlar. Ensarullah Harekeri lideri “Abdulmelik Husi” ne zaman isterse Iraklı direnişçiler Yemen halkını savunmak için harekete geçerek düşmanları Yemen’den dışarı atacaktır. Bizler Suriye’yi desteklediğimiz gibi Yemen halkını da desteklemeye hazırız.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.